Claim krijgen door een letselschadeadvocaat whiplash

letselschadeadvocaatDagelijks zijn honderden mensen helaas slachtoffer als het gevolg van een verkeersongeval. Veel slachtoffers krijgen hierdoor een whiplash en hebben dan een letselschadeadvocaat whiplash nodig. Jaarlijks zijn er meer dan 21.000 mensen gewond en honderden slachtoffers ondervinden de gevolgen van een whiplash.

Wat is een whiplash?

Velen hebben geen idee van de ernstige gevolgen van een whiplash en de invloed die dit heeft op het leven van slachtoffers. Een letselschadeadvocaat whiplash kan u helpen een claim te krijgen.

U kunt op meerdere manieren gevolgen ondervinden van deze lastige blessure. In sommige gevallen heeft u er weken last van, soms maanden en soms verdwijnen de klachten nooit meer.

Een whiplash wordt vaak gezien als een verstuiking of verrekking van de nek. Het is een blessure aan de zachte delen van de nek en de rug en wordt gezien als een blessure veroorzaakte door een harde ruk aan het hoofd zoals dit typisch is voor botsingen met auto’s. Hoewel de symptomen zich vaak voordoen binnen de eerste 6 tot 12 uur na het ongeluk kan de pijn verslechteren in de daarop volgende dagen. Een letselschadeadvocaat whiplash helpt u om uw claim te krijgen wanneer dit het geval is.

Een whiplash wordt veroorzaakt door ongelukken op elke mogelijke snelheid.

Hoe hoog is de claim?

  • Bent u binnen 3 maanden volledig herstelt van uw whiplash? Dan is de schadevergoeding tussen de €1.000 tot €2.000.
  • Heeft u aanhoudende nekpijn? Dan is de schadevergoeding tussen de €5.000 tot €10.000.