Financiele opties

Handige tips en tricks

reclame

Raamfolie voor uw privacy

raamfolie

 

Raamfolie is een erg handige oplossing als u graag meer privacy wilt. U kunt raamfolie zelf ophalen en aanbrengen bij CD-Reclame of u kunt de monteurs van CD-Reclame deze raamfolie laten aanbrengen. Als u de maten van de raamfolie doorgeeft, snijdt CD-Reclame de folie en kunt u dit binnen twee werkdagen op komen halen. Een goede service en prima kwaliteit raamfolie kunt u vinden bij CD-Reclame.

 

Logo raamfolie

Naast normale raamfolie, is het ook mogelijk om uw logo in de raamfolie te verwerken. Dit biedt u privacy en ziet er tegelijkertijd erg professioneel uit. Mensen zien direct het logo van uw bedrijf, u maakt dus direct reclame voor uw bedrijf.  Het is daarnaast ook mogelijk om nog een laag folie aan te brengen, met een andere kleur. Er zijn verschillende opties voor raamfolie, met de hulp van CD-Reclame krijgt u zeker een prachtig resultaat!

Persoonlijke ervaring raamfolie van CD-Reclame

Graag wilde ik raamfolie op de ramen van mijn kantoor. Ik wilde meer privacy creëren en raamfolie is een erg praktische oplossing. Ik gaf de maten door aan CD-Reclame en binnen een aantal dagen kwamen monteurs de raamfolie op de ramen aanbrengen. Ik had gekozen voor raamfolie met het logo van mijn bedrijf erin verwerkt. Door deze manier kreeg ik meer privacy en maakte ik tegelijkertijd reclame voor mijn bedrijf. De service van CD-Reclame was top en de raamfolie is van erg goede kwaliteit!

 

Meer weten over reclame? Kijk dan ook hier.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén