Financiele opties

Handige tips en tricks

Advocaat

Op zoek naar letselschadeadvocaat Apeldoorn na arbeidsongeval

Letselschade advocaat logo

Sinds een aantal maanden woon ik in Apeldoorn en ik werk bij een schildersbedrijf bij mij in de buurt. Een aantal dagen geleden moest ik tijdens het werk een plafond van en woning schilderen. Er was geen lange steel waardoor ik op een ladder moest om bij het plafond te komen. Tijdens het verven viel ik van de ladder af waardoor ik mijn pols had gebroken. Hierdoor kon ik niet meer werken en miste ik dus erg veel loon. Het leek mij daarom een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar letselschadeadvocaat Apeldoorn.

letselschadeadvocaat Apeldoorn

Website van hijink advocaten

Toen ik op het internet op zoek ging naar letselschadeadvocaat Apeldoorn kreeg ik erg veel zoekresultaten . Ik besloot daarom om een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat ik een keuze zou maken over welk advocatenkantoor mij het beste zou kunnen helpen.

Erg goed en vriedenlijk geholpen

Nadat ik een tijdje had gezocht en uiteindelijk terecht kwam op de website van Hijink advocaten kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website stond onder andere vermeld dat wanneer een werkgever niet genoeg maatregelen neemt om de werknemer niet op een onnodige hoogte te laten werken dat de werkgever dan aansprakelijk is voor het letsel dat een werknemer oploopt. Na het lezen van deze informatie besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen om mij te hulp te staan met het verkrijgen van een vergoeding door het opgelopen letsel. Ik werk erg vriendelijk geholpen en ik kreeg een vergoeding voor het gemiste loon.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén