Financiele opties

Handige tips en tricks

adviseur

Letselschadeadvocaat Utrecht staat men met letselschade bij

logo

letselschadeadvocaatBent u woonachtig in Utrecht en omgeving en heeft u een letselschade advocaat nodig? Dan is de Letselschadeadvocaat Utrecht iets voor u! De Letselschadeadvocaat Utrecht is goed vertegenwoordigd in Utrecht en komen op voor slachtoffers van letselschade als gevolg van een arbeidsongeval, verkeersongeval of geweldsmisdrijf. Ook komen zij op voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen als gevolg van een medische fout, een defect of ondeugdelijk product of een ongeval in of om huis.

Onlangs heb ik een bedrijfsongeval gehad en moest hiervoor een letselschadeadvocaat in de arm nemen. Mijn arts die mij verzorgde in het ziekenhuis vertelde mij over de letselschadeadvocaat UTrecht. Ik heb het opgezocht en zij staan inderdaad erg goed aangeschreven. Ik heb daarom contact opgenomen en ben vervolgens erg goed geholpen! De Letselschadeadvocaat is erg professioneel en zorgt dat u krijgt wat u verdient!

Wat moet u doen als slachtoffer van letselschade?

  • Bij lichamelijk letsel moet 112 gebeld worden of bij minder dringend letsel de huisarts.
  • Probeer het letsel vast te leggen met foto’s en video’s en zorg dat u getuigen heeft.
  • Ook informatie en beschrijvingen op papier kunnen van belang zijn.
  • Neem vervolgens contact op met een letselschadeadvocaat.
  • Zij berekenen uw letsel.
  • Laat u adviseren door een officiële letselschadeadvocaat.

Contact opnemen met de letselschadeadvocaat utrecht

Heeft u vragen of wilt u graag een letselschade advocaat in de arm nemen van Hijink advocaten? Dan kunt een terugbelverzoek invullen via de website letselschadeadvocaat.nl. U kunt ook direct bellen naar het telefoonnummer 0800-4455000.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén