Financiele opties

Handige tips en tricks

boekhouder

Lava lingewaard voor de beste boekhouding

logo-lava

boekhouderAls u een eigen onderneming heeft wilt u natuurlijk zoveel mogelijk bezig zijn met de core-business van uw bedrijf, maar als u een eigen onderneming heeft is het ook belangrijk dat uw administratie klopt, een goede boekhouding speelt een grote rol in het succesvol worden van een bedrijf. Wij van Lava lingewaard snappen dat u als ondernemer zich meer wilt richten op het ondernemen, daarom zijn wij er om u te helpen met de administratie. Wij nemen administratieve taken over tot hoeverre u dat zelf wilt. Dit bespreken we allemaal voordat wij van Lava lingewaard aan het werk gaan.

Communicatie bij Lava lingewaard

Omdat we bij Lava lingewaard communicatie erg belangrijk vinden houden we u op de hoogte van al onze werkzaamheden zowel voor als nadat deze werkzaamheden zijn uitgevoerd. U kunt van tevoren aangeven welke administratieve taken wij precies moeten overnemen. Omdat uw boekhouding ook geleverd moet worden aan derde partijen zoals de belasting en Kamer van Koophandel zorgt Lava lingewaard ervoor dat uw boekhouding alle wettelijke eisen bevat.

Andere werkzaamheden Lava lingewaard

Naast het verzorgen van boekhouding kan Lava lingewaard ook uw benodigde belastingaangifte uitvoeren, uw jaarrekening opstellen en samen met u bespreken en advies geven als u een startende ondernemer bent.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén