Financiele opties

Handige tips en tricks

investeren

Investeren met laag risico op sa-vastgoed.nl

s5_logo

vastgoedDoor de tegenvallende rentes op spaarrekeningen beginnen steeds meer mensen die wat spaargeld hebben om zich heen te kijken. Ze zoeken vaak naar manieren om op een veilige manier meer rendement uit hun spaargeld te halen. Vaak zien ze bij die zoektocht door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel opties om te investeren. Elke manier van investeren gaat samen met andere risicofactoren en andere mogelijke rendementen. Investeert u in staatsobligaties? Dan is het risico om uw geld kwijt te raken vrij laag. Het rendement is dat echter ook. Wanneer u in valuta investeert kunt u mooie winsten boeken, maar is de kans om uw geld kwijt te raken weer wat hoger. Wat is nu echt een goede investering? Op de website van sa-vastgoed.nl vindt u een investering met een mooi rendement en laag risico.

Investeren in vastgoed

Een bloeiende economie gaat eigenlijk altijd gepaard met stijgende huizenprijzen. Wanneer bekend is dat een economie zal aantrekken, is investeren in vastgoed dus een erg goed idee. Polen is een land met een opkomende economie. Volgens de voorspellingen zal dit de komende tijd ook alleen nog maar beter worden. Dit betekent dat de huizenprijzen in Polen naar alle verwachting de komende tijd nog wel een hele tijd zullen stijgen. Om deze reden is SA Vastgoed begonnen met vastgoedprojecten in Polen. Door hier huizen op te komen, te verbouwen, te verhuren en verkopen ziet dit bedrijf bij elk project een mooi rendement. Ze geven vanaf relatief lage bedragen al obligaties uit, waardoor u hier ook met een lager investeringsbedrag de vruchten van kunt plukken.

Financiering van projecten

SA Vastgoed financiert alle vastgoedprojecten voor 20% vanaf eigen rekening. De overige 80% wordt gedragen door het uitgeven van obligaties. Dit betekent dat het bedrijf daadwerkelijk belang heeft in het slagen van al haar projecten. Tot nu toe zijn alle vastgoedprojecten dan ook een succes geweest. Bezoek de site om te kijken hoe u kan investeren in dit bedrijf!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén